featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Sarıçam Bağımsız Belediye Başkan Adayı ALİ DEVELİ Kimdir..?

Sarıçam Bağımsız Belediye Başkan Adayı ALİ DEVELİ Kimdir..?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıçam Bağımsız Belediye Başkan Adayı ALİ DEVELİ Kimdir..?
Oy Almaya Değil, Gönül Almaya Geliyoruz. sloganıyla seçim startını verdi ADANA SARIÇAM İLÇESİ BAĞIMSIZ ADAYI


Genç, Dürüst, Çalışkan Sarıçam Bağımsız Belediye Başkan Adayı ALİ DEVELİ. hasta ihtiyaç sahipleri ve ilçenin eksiklerini tespit için ziyaretler gerçekleştiriyor..

Adana’nın İmamoğlu İlçesi Sayca köyünde 1982 yılında Dünya’ya Gelmiş olup, Evli ve 3 erkek çocuk babasıdır. 1994 yılından bu yana Sarıçam İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ikametgah etmektedir.


Uzun yıllar Siyasi Parti Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev almakla beraber, 2011 yılından bu yana Sayca Köyü Sevenleri Derneği’nde de Başkanlık yapmaktadır. Bu süreçte sayısız sosyal faaliyet projeleri üretmiş ve uygulamıştır Bunun yanı sıra İmamoğlu Dernek üyeliği ve Karakoyunlu Yörükler Dernek üyeliği bulunmakta ve Akdeniz Federasyon Başkan yardımcısıdır.


Sarıçam’ın sorunlarını en ince ayrıntısına kadar bilen Sarıçam’ı karış karış gezmiş yaşlı, genç, köylü, şehirli, dede, torun, esnaf, emekli, işçi demeden iş arayan, yardım bekleyen kendisinin bilgisi olduğu herkese el uzatıp sorunlarını çözüme kavuşturan her zaman İhtiyaç sahiplerinin ve garibanın yanında olan sayısız erzak kolisi dağıtan ve engelli kardeşlerimizin ihtiyacı olan tekerlekli sandalye ve koltuk değneği gibi ihtiyaçlarını gideren yardım sever bir Başkandır.


Bu başarısına rağmen kibir ve gösterişten uzak sade yaşayan ve insan olduğunu unutmayan bizlerden biri olarak yıllardır halkın içinde halk için mücadelesini sürdüren biri ve Sarıçamlı Hemşerilerimizin Oylarına Değil Gönüllerine Talip Olan Gönül Belediyeciliğini Sarıçam’a getirecek olan Başkan’dır. Diyor ALİ DEVELİ sevenleri başarılar diliyoruz güncel haber ajansı ekibi olarak.

Gençler için motor yarış pisti ilçenin tarihi mimarisine uygun hamam sauna sokak hayvanları için barınak Sarıçam ilçesinin üç bölgesinde düğün salonları ailece eğlenilebilecek fuar alanı öğrencilerin faydalanabileceği kütüphaneler ve istihdam oluşturmak işe ihtiyacı olanları işçiye ihtiyacı olan işverenlerle buluşturmak için çağrı merkezi taziye evleri konumu gereği güneş enerjisi santrali kurulumu belediye bütçesiyle yapacağını projelerinin Sarıçam ilçesinde yaşayan halkına hizmet için var olduğunu belirtti.

Haber/Mehmet Açık/Adana

4
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sarıçam Bağımsız Belediye Başkan Adayı ALİ DEVELİ Kimdir..?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin