featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. AKDENİZ BELEDİYESİ ASFALT ÜRETİMİNDE ÇIĞIR AÇIYOR

AKDENİZ BELEDİYESİ ASFALT ÜRETİMİNDE ÇIĞIR AÇIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akdeniz Belediyesi, ilçesine kazandırdığı dev asfalt plenti tesisiyle büyük bir atılım gerçekleştiriyor! Saatte 160 ton üretim kapasitesiyle, sadece Akdeniz’in değil, tüm Mersin’in asfalt ihtiyacını karşılayabilecek bir kapasiteye sahip olan tesis, Gaziantep’in Şahinbey Belediyesi tarafından Akdeniz Belediyesine hibe edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alınan destekle hayata geçirilen son teknoloji soğuk asfalt tesisi, Mersin’in en önemli kazanımlarından biri olarak öne çıkıyor.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, asfalt plenti ve sathi kaplama emisyon tesisini ziyaret ederek personelden bilgi aldı. Gültak, “Burası Karayolları Bölge Müdürlüğüne ait. Karayolları Bölge Müdürüyle yaptığımız tahsis anlaşması sonucunda bu arazinin kullanım haklarını biz üzerimize aldık. Daha sonra baktık ki, asfalta çok para gidiyor ve sıkıntılar yaşıyoruz, birçok girişimde bulunduk. Bu girişimlerimizde, kardeş şehir olduğumuz Şahinbey Belediyesi ve Başkan Mehmet Tahmazoğulları ile görüşmelerimiz sonucunda saatte 160 ton asfalt dökebilen bu tesisi 1 lira ödemeden Şahinbey Belediyesinden alarak buraya ikmalini yaptırdık” şeklinde açıklamada bulundu.

Akdeniz Belediyesi, bu dev asfalt tesisiyle sadece kendi ihtiyacını değil, bölgedeki birçok belediyenin de çözüm ortağı olacak. Başkan Gültak liderliğindeki bu başarı, Akdeniz’in geleceği için umut verici!

Filiz Can / Mersin

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AKDENİZ BELEDİYESİ ASFALT ÜRETİMİNDE ÇIĞIR AÇIYOR
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin