featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Saadet Partisi’nde Skandal İstifa

Saadet Partisi’nde Skandal İstifa

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSRAİL’E DOMATES SATAN SAADET PARTİ ERDEMLİ İLÇE BAŞKANI NURBAKİ ŞAHİN GÖREVDEN ALINDI..SAADET PARTİSİ OLMASI GEREKENİ YAPTI…

Saadet Partisi’nin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin’in İsrail’e domates satmaya devam etmesi nedeniyle partisi tarafından görevden alındığı bildirildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir TV programında Şahin’e tepki gösterdi.İsrail’in >Filistinlilere yaptığı katliam Dünya üzerinde tepki çekerken, Türkiye’de de İsrail mallarına yapılan boykot çağrıları devam ediyor. İsrail’e sert tepki gösteren partilerden olan Saadet Partisi’nde ise şok gelişme yaşandı.

Basın açıklamaları düzenleyerek boykot çağrıları yapan Saadet Partisi’nin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin’in şirketinin tüm çağrılara rağmen İsrail’e domates sattığı ortaya çıktı.

Şahin’in bu tavrı Saadet Partisinde şok yarattı. Olayın ortaya çıkmasının ardından Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat, Şahin’in görevden alındığını açıkladı.

Katıldığı bir televizyon programında konu hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Erdemli’deki bir arkadaş domates ihraç ediyormuş. Bizim parti üyesi. Hemen arkadaşlar görevden aldı. Yani iyi niyetle değildir. Savaş olduğu takdirde sizin insanlarınızı öldürmeye kalksalar bu giden malzemelerle -Siz efendim bu apayrı bir iş, ticaretle savaşı niye karıştırıyorsunuz- diyebilir misiniz. Bizim insanımız, bizim canımız kıymetliyse orada öldürülen bizim insanların canı da bizim için o kadar kıymetli. Biz buna rıza gösteremeyiz” dedi..

Erdal Açık/Ankara

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Saadet Partisi’nde Skandal İstifa
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin