featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Mersin’de yaşayan Elazığlılar dernekleşiyor

Mersin’de yaşayan Elazığlılar dernekleşiyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’de yaşayan Elazığlılar dernekleşiyor

Mersin’de yaşayan Elazığlı vatandaşlar dernekleşme yolunda ilk adımı attı. Merdin Novano otelde bir araya gelen Elazığlı iş insanı, bürokrat ve vatandaşlar dernekleşme yolunda istişare buluşması gerçekleştirdi. Daha önce yaşanan dernek tecrübesi, Mersin’de yaşayan Elazığlıların dayanışması ve iletişimlerinin artırılması gibi konularda fikir alışverişi yaparak örgütlenme yolunda ilk adımı attılar.
Yoğun ilgi gösterilen buluşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Köksallar Turizmin Sahibi Ayhan Keske, “İyi günde kötü günde tüm Elazığlıları bir araya getirmek ve dayanışmayı sağlamak amacıyla ilk adımı attık. Buradaki buluşmamızın amacı Mersin’de yaşayan Elazığlıları dernek çatısı altında toplamak. İş insanlarımız, bürokratlarımız, halkımız yoğun teveccüh gösterdiler. Burada yaptığımız görüşmeler ışığında Mersin’de yaşayan Elazığlı vatandaşlarımızla yardımlaşabilme ve dayanışabilme amacıyla dernek kurmaya amaçlıyoruz. İlerleyen zamanlarda daha geniş kitlelere ulaşabilmek amacıyla çeşitli buluşma ve etkinlikler gerçekleştireceğiz” dedi.
Daha önce Elazığlıları buluşturan bir derneğin olduğunun altını çizen Ayhan Keske, “Maalesef pandemi sürecinde çok sayıda dernek olduğu gibi bizim derneğimiz de kapanmak zorunda kaldı. Arkadaşlarımız bu süreçte çok büyük çaba sarf ettiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içinde yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Birlikte çok sayıda çalışmayı hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Haber/Murat Öztornacı/Mersin

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin’de yaşayan Elazığlılar dernekleşiyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin