featured
  1. Haberler
  2. Genel
  3. İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a gönderme!

İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a gönderme!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a gönderme! “BU MİLLET TEMSİLCİYE OY VERMEZ”..İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beşiktaş’ta temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, “Bu millet temsilciye oy vermez. İstanbul’un koltuğu önemlidir. O koltuğa oturan milletini dinleyecek, ‘Tam Yol İleri’ diyecek. ‘Tam Yol İleri’ derken dönüp arkaya acaba o ne der diye korkarak bakıyorsa o, İstanbul’un koltuğunda oturamaz” dedi stanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beşiktaş Karanfilköy’de bulunan ve 29 Nisan 2023’te temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin kura çekiliş törenine katılım gösterdi. Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapılan programda konuşan İmamoğlu gündeme dair de değerlendirmelerde bulundu.

“VATANDAŞA RAĞMEN İŞ YAPILMAZ”
Ekrem İmamoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Vatandaşımızın kazandığı yerde biz varız, onların kaybettiği yerde biz yokuz. Bir avuç insanın kazandığı yerde biz yokuz, milletin kazandığı yerde biz varız. Bu kadar net, özü bu. Vatandaşa rağmen, ortak akla rağmen iş yapılmaz. Biz burada vatandaşın can güvenliğini, çıkarlarını öne koyarak ortak akıldan, teknikten, mühendislikten, mimarlıktan faydalanarak güzel bir iş çıkarttık.

“KENDİMİZİ İSTANBUL’A MÜHÜRLEDİK”
Göreceksiniz yarınlarda, bugünden de koyabilirsiniz. Fikirtepe’yi maket olarak alın koyun sol tarafa, Karanfilköy’ü alın koyun sağ tarafa bütün İstanbullular seyretsin. İstanbul’un geleceğini kime emanet edeceğine de oradan karar versin. Bu kadar basit. Biz yaşamımızı bu işe vakfettik. Kendimizi İstanbul’a mühürledik. Bu şehre hizmet edeceğiz, bu milletin evlatlarına hizmet edeceğiz.

“İSTANBUL’UN KOLTUĞU ÖNEMLİDİR”
Bu milletin ortak akla, demokrat bir zihniyete, birinden izin alarak hareket edecek kişilere değil, 16 milyon insandan talimat alan, onların arzularını, isteklerini yerine getirene ihtiyacı var. O kişiye oy verin kardeşim, bu kadar basit. Başka bir şeye gerek yok. Bu millet temsilciye oy vermez. İstanbul’un koltuğu, yönetim ve kumanda koltuğu önemlidir. O koltuğa oturan milletini dinleyecek, ‘Tam Yol İleri’ diyecek. ‘Tam Yol İleri’ derken dönüp arkaya acaba o ne der diye korkarak bakıyorsa o, İstanbul’un koltuğunda oturamaz.” 

Nadire Davron

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a gönderme!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin