featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. “BAVULUNUZU TOPLAYIP GİDİYORSUNUZ”

“BAVULUNUZU TOPLAYIP GİDİYORSUNUZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet’ten fenomen çıkışı “Bavulunuzu toplayıp gidiyorsunuz”

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın, aday tanıtımı ve il divan toplantısında yaptığı konuşmada iktidara seslenerek bavullarını toplayıp gitmelerini söyledi Saadet Partisi, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Kocaeli’de şimdiye kadar Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu’yu duyurmuştu. Saadet Partisi’nin aday tanıtımı yapacağı il divan toplantısı bu akşam İzmit Dernekler Yerleşkesi Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“BAVULUNUZU TOPLAYIP GİDİYORSUNUZ”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın şunları söyledi: “Gönülleri kazanarak, kaygıları gidererek, küskünleri barıştırarak sofralara bereket getireceğimiz bu seçimin heyecanı ile buradayız. Ülke olarak 20 yıllık siyasi bir kanserin yükünü taşıyoruz. Bu kanserin sesimizi, sözümüzü ve Müslümanlığımızın güvenilirliğini nasıl yavaş yavaş elimizden alındığını yaşadık. Buradan o kanserin sahiplerine sesleniyorum istediğiniz yolları kullanın korkunun ecele faydası yok bir an evvel bavulunuzu toplayın gidiyorsunuz. Sizi gönderecek en güçlü kadro burada. Suni gündemler ile toplum oyalandırılmaya devam ediyor.

“SİYASET AYAKLAR ALTINA ALINDI”

Biz bu süreçlerden kendimizi uzak tutup birbirimize helal getirecek söylemlerden dün olduğu gibi bugün de uzak duracağız. Siyasetin gerçek manasının ayaklar altına alındığı süreci dün mecliste gördük İsveç’in NATO’ya girmesine izin verilen karar kabul edildi. İsveç için PKK’yı destekliyor diye kuranı yakan İsveç’in NATO üyeliğini kabul etmeyeceklerini söyleyenler bugün İsveç’in NATO üyeliğini onaylıyorlar.

“GERÇEKLERİ SAKLAMAYA GÜCÜNÜZ YETMEYECEK”

Biz Türkiye’yi güçlü bir ülke yapık diyecekler siz İsrail’in izni olmadan Gazze ’ye toplu iğne bile sokamadınız hangi güçten bahsediyorsunuz. Hükümet İsrail’e tepki gösteriyor, TÜGVA boykot çağrısı yapıyor, hükümet İsrail’e her gün gemi gönderiyor. A Haber boykotu övüyor; ATV Coca Cola reklamı yayınlıyor. Toplumla adeta alay ediyorlar. Artık bu gerçekleri saklamaya gücünüz yetmeyecek.

“MİLLİ GÖRÜŞ İKTİDARINA GİDEN SÜREÇ BAŞLIYOR”

Emekliyi ve asgari ücretliyi kamu çalışanlarını ezilen yığınlar haline getiren iktidarın gitme vakti gelmiştir. Yılbaşından bu yana maaşlara yapılan %50 zam oranını daha maaşında göremeden iğneden ipliğe gelen %100 ve %200’e varan zamların hesabını vatandaşımız sandıkta soracak. Biz bazıları gibi devletin, kamunun, belediyelerin imkanlarını sadece partililerle değil; vergileriyle o imkanları oluşturan milletimizle, her bir vatandaşımızla eşit ve adil bir şekilde paylaşırız. Hak edenin saygı gördüğü , alın terinin karşılığını bekleyenin hakkını aldığı, ürettiğinin karşılığını bekleyen çiftçinin yüzünün güldüğü bir gelecek için Milli Görüş iktidarına giden süreç bu yerel seçimlerle başlıyor.

VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HAZIRLIKLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

İktidar cenahı yerel seçimlerde toplumun karşısına dürüst, liyakat sahibi adaylar bulamadıkları için süreci geciktiriyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok. Bu yozlaşan zihniyetin gidişi için geri sayım başladı. Saadet Partisi olarak Kocaeli’nin tamamında vatandaşın yüzünü güldürecek hazırlıklarımızı heyecanla yürütüyoruz. Kibirle hareket edenlere vatandaş sandıkta en büyük cevabı verecek. Belediye başkanlığını sosyal medya fonemenliği sananlar gidecek, kredi kullanmadan öz kaynaklarla hizmet yapan Milli Görüş anlayışı gelecek.

“PROBLEMLİ SORUNLU ANLAYIŞ GİDECEK”

Adrese teslim ihale yapan anlayış gidecek, herkesin hakkını, hak sahibine teslim eden anlayış gelecek. Kapı arkasında başka, kapı önünde başka davranan yapmacık gülüşler gidecek, hep beraber mutlu olacağımız ve güler yüzlü anlayış gelecek. Kısacası, problemli ve sorunlu anlayış gidecek, gerçek anlayış Milli Görüş anlayışı ve Saadet Partisi gelecek.

“BİZ NE SÖZ MÜCAHİDİYİZ, NE POZ MÜCAHİDİYİZ”

Biz bir sevdanın çocuklarıyız bir yıl sonrasını düşünüp tohum eken

On yıl sonrasını düşünüp fidan diken Yüz yıl sonrasını düşünüp nesil yetiştirenlerin çocuklarıyız. Biz bir sevdanın çocuklarıyız. Bosna’daki çocukların gözyaşı dinmedikçe bu bilezik benim koluma yakışmaz diyen fedakar annelerin çocuklarıyız. Biz bir sevdanın çocuklarıyız. Biz ne söz mücahidiyiz, ne poz mücahidiyiz Gündüz rızkımızın peşinde, akşam izzetimizin peşinde Sol elimizin verdiğini sağ elimiz bilmesin diyenlerin çocuklarıyız Biz bir sevdanın çocuklarıyız Milli Görüş iş başına geldi Bu çöp bu sokağa yakışmaz deyip Yerdeki çöpleri toplayan amcaların çocuklarıyız.

“MİLLİ GÖRÜŞ SEVDASININ ÇOCUKLARI GELİYOR”

Biz bir sevdanın çocuklarıyız Belediyelerin kapısına rüşvet alanda verende melundur yazıp Zaman bendedir ve mekân bana emanettir şuuruyla

Yetim hakkını yedirmeyen dönemin çocuklarıyız Biz bir sevdanın çocuklarıyız Makam odasına, makam arabasına aldanmayıp, Şehrin arka sokaklarında, hem yollara hem yuvalara derman arayan Makam-ı Mahmud’a sevdalıların çocuklarıyız Müjde Kocaeli’min güzel insanları Harama karışan eller gidiyor. Günahsız tertemiz eller geliyor. Müjde Kocaeli’min güzel insanları Milli Görüş sevdasının çocukları geliyor”

Haber/Osman Kayacan

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“BAVULUNUZU TOPLAYIP GİDİYORSUNUZ”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin