1. Haberler
  2. Saadet
  3. Saadet Partisi’nin Trabzon mitingi

Saadet Partisi’nin Trabzon mitingi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Bugün güzel yurdumuz siyaseten, iktisaden ve ekonomik olarak tıkanmıştır.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Bugün güzel yurdumuz siyaseten, iktisaden ve ekonomik olarak tıkanmıştır. Tek çare milli görüş iktidarı Saadet Partisi’dir” dedi.

Kamalak, partisince Atatürk Alanı’nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, iktidar sahibi olmanın fevri davranmak anlamına gelmeyeceğini belirtti.

Kamalak, “12 yıldır iktidardasın. Sen geldiğinde gerçekten böyle bir paralel yapı varsa ve önlemediysen sana daha kaç yıl lazım? 12 yıl önce böyle bir yapı yoksa o zaman bu yapı senin döneminde oluşmuş demektir. Sebebi ve sorumlusu sensin” diye konuştu.

Ak Parti iktidarının istediği kanunu çıkarabildiğini ifade eden Kamalak, şöyle devam etti:

“İstemediği memuru oradan oraya bir top gibi sürebiliyor mu? Nasıl olur diye sorduğumuzda ‘safmışım’ diyor. Güneydoğu bölünüyor iktidar saf. Büyük Ortadoğu projesinin eş başkanı olarak görevlendirilmiş safmış. Şimdi de milleti birbirine kırdıracaklar. Birkaç sene sonra da emin olun diyecek ki yanlış yaptık, safmışız. Bugün güzel yurdumuz siyaseten, iktisaden ve ekonomik olarak tıkanmıştır. Tek çare milli görüş iktidarı Saadet Partisi’dir. rent a car Çünkü partimiz kadim gelenekleriyle geleceğe yürüyen bir partidir. Saadet Partisi alnı ak başı dik olan, batıdan bağımsız, kendi özgürlüğünü belirleyen, kendi savunmasını kendisi yapan, karanlıktan aydınlığa çıkışın adıdır. Makamın ve servetin, hakkın ve hakikatin peşinden giden yiğit inanmış insanların partisidir.”

– “NE HASEDİMİZ NE DE KASETİMİZ VAR”

Kamalak, parti olarak her zaman mazlumların ve haklıların yanında olduklarını anlatarak, “Çok şükür ne hasedimiz nede kasetimiz var. Alnımız ak başımız diktir. O yüzden bizim ne kirimiz, ne de kinimiz vardır. Kimse bizi bu ülkenin insanına tuzak kurmakla suçlayamaz. Kimse bizi Avrupa Birliği, Amerika ve İsrail’in yanında yer alan taşeron olmakla suçlayamaz. Amacımız net ve kesindir. İlk etapta yaşanabilir Türkiye’yi tesis etmektir. İkinci amacımız yeniden büyük Türkiye’yi kurmak, üçüncü olarak da paramparça olan İslam dünyasını birleştirmektir. İnşallah 30 Mart’ta Saadet Partisi kazanacak, Saadet kazanınca İslam alemi ve tüm insanlık kazanacak” diye konuştu.

– “Üzerimize yürüyen tanklara taş bile atmadık”

Milli görüş olarak dört tane partilerinin kapatıldığını vurgulayan Kamalak, şunları kaydetti:

“Biz, sizler ve bu ülke için varız. Dört tane partimiz kapatıldı. Engellendik, yasaklandık üzerimize tanklar sürüldü ama biz o tanklara bir taş bile atmadık. Üzerimize tankları süren subaylarımıza bir kem söz bile söylemedik. Biz çok ağır bedeller ödedik. Sizlere en ufak bir bedel ödetmedik. Çünkü bizim feryadımız düşmanlığımızdan değil, bu vatana olan sevgimizden sevdamızdandır. Milli görüş bu ülkede binlerce belediye ve bakanlıkta yönetime geldi. Hiçbiri hakkında en ufak bir yolsuzluk yada şaibe duydunuz mu?”

Kamalak, konuşmasının ardından partisinin belediye başkan adaylarıyla mitinge katılan vatandaşları selamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Saadet Partisi’nin Trabzon mitingi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin