featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. BAŞKAN MUSTAFA UÇAR’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI…!

BAŞKAN MUSTAFA UÇAR’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI…!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞKAN MUSTAFA UÇAR’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI…!

Uluslararası Turan teşkilatı Mersin il Başkanı Mustafa Uçar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı .

Başkan Uçar mesajında şu ifadeleri kullandı:” Gazetecilerin haklarını “fikir işçisi” olarak düzenleyen 5953 sayılı Basın Mesleğinde Çalışanlarla Çalıştırılanlar Arasındaki Münasebetlerin Tanzimi Hakkında Kanunun 1. Maddesinde değişiklik yapan 212 sayılı Kanun, bundan 52 yıl önce 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Bu gün, Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır.

Zor şartlar altında gazetecilik görevi yapan, halkı doğru, güvenilir, tarafsız, ilkeli ve seviyeli bir habercilik anlayışı içinde bilgilendiren basın mensuplarımızın üstlenmiş oldukları bu görev, demokrasi kültürümüzün gelişmesinde, sağlıklı bir toplum düzeninin yapılanmasında çok önemli bir yere sahiptir.

Bu düşüncelerle, her türlü zorlu şartlarda son derece özverili bir şekilde gayret göstererek, kendi etik değerlerini de titizlikle takip eden, tarafsız habercilik unsurlarını göz önünde bulunduran, doğru ve hızlı haber iletmeyi ilke edinerek çalışan yerel ve ulusal basın mensuplarımızın ve çalışanlarının, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN MUSTAFA UÇAR’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI…!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin