featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. CHP’Lİ VAHAP SEÇER: “ADAY DİYENE BAKMA. ADAY DEDİRTENE BAK”

CHP’Lİ VAHAP SEÇER: “ADAY DİYENE BAKMA. ADAY DEDİRTENE BAK”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’Lİ VAHAP SEÇER: “ADAY DİYENE BAKMA. ADAY DEDİRTENE BAK”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediye işçilerinin merakla beklediği maaş zammını açıkladı. İşçi maaşlarına yüzde 71 oranında zam yaptıklarını söyleyen Vahap Seçer, en düşük işçi maaşının 25 bin 100 TL’ye çıkarıldığını söyledi. Böylece Mersin Büyükşehir Belediyesinde uygulanan asgari ücret, hükümetin açıkladığı asgari ücretin 8 bin lira yukarısı oldu.

Maaş zammı müjdesini işçilerle buluşmasında duyuran Vahap Seçer, yerel seçimlere ve adaylık sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda da bulundu.
Partisi CHP’nin kendisini yeniden Büyükşehir Belediye Başkan adayı yaparken halkın memnuniyetini dikkate aldığına değinen Vahap Seçer, “CHP genel merkezi adaylığımı açıkladı. Dediler ki belediye başkan adayımız mevcut belediye başkanımız Vahap Seçer’dir. Dediler değil mi? Bunu kim dedi? Partim CHP’nin yöneticileri dedi. Sen diyene bakma. Dedirtene bak dedirtene. Kim dedirtti bunu. Bunu dedirten sizlerin aracılığıyla Mersin halkı oldu. Sizler Mersin halkına hizmet ettiniz. 5 yıldır dağ taş demeden çalıştınız. Şunu diyen oldu mu? Şu köye hizmet yapmayalım. Siyasi görüş olarak farklı. Şu eve gitmeyelim, bu bize oy vermiyor, yolunu yapmayalım diyen oldu mu aranızda. Olmadı. Çünkü sizin belediye başkanınız Mersin’de ayrımcılığı gayrımcılığı yerin 7 kat dibine gömdü onun için demediniz. Ben insanı insan olduğu için severim. Siz de hizmetleri bu düsturla yaptınız. İşte bu hizmetleriniz, bu memnuniyet Mersin halkının sesi olarak yükseldi” ifadelerini kullandı.

“MERSİN HALKI AHDE VEFAYI BİLİR”

Belediye çalışanlarından Mersinlilere selamını iletmelerini isteyen Vahap Seçer, “Vatandaşımıza şunu söyleyin. Vahap Seçer, belediye başkanımız siyaseten güçlenmesinden dolayı çok mutlu oldu. Memnuniyetinizi, desteğinizi yüksek sesle dile getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyor deyin. Bunu vatandaşlarımıza söyleyin. Mersin halkı ahde vefayı bilir. Kendine hizmet edeni bilir. Kendini düşüneni bilir. Mersin halkı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yürüdüğü yolda başkanını yalnız bırakmayacaktır. Mersin halkına aynı şevkle hizmet etmeye kararlıyız ve devam edeceğiz Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Haber merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’Lİ VAHAP SEÇER: “ADAY DİYENE BAKMA. ADAY DEDİRTENE BAK”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin