featured
  1. Haberler
  2. Genel
  3. ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI ETKİNLİK

ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI ETKİNLİK

Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği, 200’e yakın yetim ve öksüz çocuğu mutlu etmek için dolu dolu etkinlik düzenledi.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği, çocuklara unutamayacakları etkinlik düzenledi. Yenişehir Akademi Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe; Halkkent, Güneykent, Çavuşlu, Siteler, Hal, Şevket Sümer, Gündoğdu , Güneş, Mevlana, Müfide İlhan, Karaduvar, Çiftlikköy, Batıkent, Pozcu, Selçuklar, Sağlık, Demirtaş, Turunçlu, Yalınayak, Kargıpınarı, Çukurova ve Cumhuriyet mahallerinden ailelerinden alınarak 200’e yakın çocuk getirildi. Tek boynuzlu at kostümü giyen sunucu etkinliğe renk kattı.

Açılış konuşmaları ile başlayan etkinlik, bubble show gösterisi ile devam etti. Aralarda yüzlerine istedikleri karaktere, tuttuğu takımın amblemini çizdiren, boyatan çocuklar, koca ayak palyaçonun eğlenceli dansları ile coştu. Nefes egzersizi ile dinlenen çocuklara, hamburger ve ayran ikram edildi. Son olarak Tiyatro Düş, ‘Yarını Akıl Yapar’ oyunu ile sahne aldı. Hem eğlendirdi hem de çalışkan olmanın önemi anlattı, patlamış mısırları ve meyve suları ile çocuklar pür dikkat oyunu izledi. Son olarak çocuklara balon dağıtıldı güvenli bir şekilde ailelerine teslim edildi. Gece derneğin telefonuna mesaj atan aileler mutluluklarını şu sözlerle ifade etti:

“Elinize emeğinize sağlık, her şey için çok teşekkür ederiz. Çocuklarım yine gülen yüzlerle eve geldiler, çok mutlular. Sayenizde, iyi ki varsınız.”

YILMAZ, “UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞANMASINA VESİLE OLDUK”

Etkinlikte konuşan Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yılmaz, şunları söyledi:

Gerek iş hayatı gerek dernek faaliyetlerinin yoğun temposu arasında bir yoğunluk daha eklemek bıkkınlık verici ve yorucu olması gerekirken, bizde tam tersi bir heyecan ve coşku oluşturuyor. Kendi imkânlarıyla böyle bir etkinlik düzenlemek zor ihtimalken, biz birden fazla etkinliği aynı saatlere sıkıştırarak unutulmaz bir gün yaşanmasına vesile olduk.

Muhteşem bir gönüllü ordusuna sahip olan Mersin İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, aynı heyecanı yitirmeden yıl boyunca daha fazla gülümsemeye ve mutluluğa sebep olmaya devam edecek. İnsani iyilik, dünyayı iyiler kurtaracak. Büyük bir aileye sahip Derneğin başkanı olarak emeği geçen tüm gönüllü kardeşlerimize teşekkürlerimi sunarım.”

CEYLAN, “ÇOCUĞUN EĞLENEREK BÜYÜMESİ EN DOĞAL HAKKIDIR”

Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Gül Ceylan ise çocukların yüzlerindeki tebessümü görmenin, en büyük mutluluk kaynakları olduklarını belirtti. Ceylan, “Bildiğiniz gibi, her çocuğun oyun oynayarak, eğlenerek, sevgi dolu bir ortamda büyümesi en doğal hakkıdır. Bizler de bu hakları onlara sunmak için buradayız. Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği olarak, yetim ve öksüz çocuklarımızın da bu güzel anlardan mahrum kalmaması için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bugün burada, 200’e yakın çocuğumuzu ağırlıyoruz. Bu çocuklarımızın her biri bizim geleceğimiz, umudumuz ve en değerli hazinemizdir. Onların mutlu olması, geleceğe güvenle bakabilmeleri için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu özel etkinliğe katkıda bulunan tüm gönüllülerimize, sponsorlarımıza ve değerli katılımcılarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözlerindeki parıltı, geleceğimizin aydınlık olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor.” dedi.

Etkinlik sonrasında katkı ve desteklerinden dolayı gönüllülere plaket takdim edildi.

Haber merkezi

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI ETKİNLİK
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin