featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Toroslar’da seçmen kararını verdi

Toroslar’da seçmen kararını verdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toroslar’da seçmen kararını verdi
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Mersin’de terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti ile el sıkışan CHP, Toroslar’da DEM Parti’yi destekleyecek. Sosyal medyada DEM Parti’yi destekleme kararı alan CHP’ye büyük tepki yağdı…Mersin Büyükşehir Belediyesini kaybetme korkusu yaşayan ve DEM Parti ile ittifak yapma kararı aldıktan sonra Akdeniz ile Toroslar ilçelerini DEM Parti’ye bırakan CHP’ye tepkiler dinmiyor. Birçok CHP’linin partisinden istifa ettiği öğrenilirken vatandaşlar sosyal medya üzerinden örgütlenerek seçimlerde MHP’nin Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz’ü ve Akdeniz’de DEM Parti’nin karşısına çıkacak olan adayı destekleme kararı aldıklarını duyurdu. Toroslar’da Ali Öz’ün Mersin’de sevilen bir doktor olması sebebiyle sol seçmenin de oylarını alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Sosyal medyadan duruma tepki gösteren Mersinliler, DEM Parti’ye asla oy vermeyeceklerini vurguladı. Akdeniz ve Toroslar belediyelerindeki ittifaka karşılık, CHP’nin “Siz de bizi Mersin Büyükşehir adayı Vahap Seçer’e oy vererek destekleyin” diyerek anlaştığını ifade eden sosyal medya kullanıcıları, “Madem terör destekçisi parti ile yol yürüme kararı aldılar. O halde bizden oy beklemesinler!” ifadelerini kullanarak tepkilerini dile getirdi.

Mersinli çok sayıda vatandaş sosyal medya üzerinden yaşananlara, “Aziz CHP seçmeni kime oy vereceğini değerlendirecektir. Genel merkez ile aynı kanaatte olmadığımızı görecekler. Toroslar’daki muhalif seçmenin AKP’ye oy vermesi şart. Toroslar’da AKP’yi desteklemek farz oldu. Bu demek oluyor ki CHP’liler AKP’ye oy verecek. CHP seçmeni, Akdeniz ve Toroslar’da PKK’nın uzantısı HDP’ye oy veremez, vermemeli. Anlamayanlar artık anlasın. Daha 6 ay önce Kılıçdaroğlu, HDP’ye sırtını dayadı. CHP yöneticilerinin artık ne Atatürk ne Türk Milleti ne de Türk devleti ile bir ilgisi, yakınlığı kalmamıştır. Yazıklar olsun CHP’ye. Vatana ihanet edenlerle, kurşun sıkanlarla bir olup nasıl dolaşacaklar” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Haber/Osman Kayacan/Mersin

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Toroslar’da seçmen kararını verdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin