featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Türkiye’nin En Büyük Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı

Türkiye’nin En Büyük Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin En Büyük Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı..!.İŞKUR, özel güvenlik görevlisi kadrosu için 5.149 alım yapacağını duyurdu. Alımlar, kamu ve özel sektörde yapılacak. Başvurular, İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Başvuru için gerekli belgeler, ilanda belirtiliyor. Başvurular 1 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), özel güvenlik görevlisi kadrosu için 5.149 alım yapacağını duyurdu. Alımlar, kamu ve özel sektörde yapılacak.

Başvurular İnternet Üzerinden Yapılacak

Başvurular, İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Başvuru için gerekli belgeler, ilanda belirtiliyor. Adaylar, ilanların içeriklerini dikkatlice incelemeli ve başvurularını zamanında yapmalı.

Başvurular Ne Zaman Sona Eriyor?
Başvurular için son tarih, ilanlara göre değişiklik gösterebiliyor. Adaylar, ilanların içeriklerini dikkatlice incelemeli ve başvurularını zamanında yapmalı.

Şartlar Nelerdir?
Özel güvenlik görevlisi olabilmek için adayların bazı şartları taşıması gerekiyor. Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş ancak 50 yaşını geçmemiş olmak, en az lise mezunu olmak gibi temel kriterler bulunuyor.

Ayrıca adayların kanunda belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmaları, herhangi bir akli ya da fiziksel sağlık sorunlarının olmamaları ve vardiyalı çalışma koşullarına uyum sağlayabilmeleri gerekiyor. Ayrıca, adayların adli sicil kayıtlarının ve güvenlik soruşturmalarının temiz olması şarttır. Silahlı özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylardan silahlı kimlik kartı sahibi olmaları da istenebiliyor.

Başvuru Şekli
Başvurular, İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Başvuru yapmak için öncelikle İŞKUR’a kayıt olmak gerekiyor. İŞKUR’a kayıt olmak için, İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden “Kayıt Ol” butonuna tıklayın ve gerekli bilgileri girin. Kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra, güvenlik görevlisi alım ilanlarını “Açık İş İlanları” sekmesinden inceleyebilirsiniz. İlan detaylarını inceledikten sonra, “Başvur” butonuna tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler
Başvuru için gerekli belgeler, ilanda belirtiliyor. Genel olarak, başvuru için aşağıdaki belgeler isteniyor:

İŞKUR’a kayıt belgesi
Diploma veya mezuniyet belgesi
Nüfus cüzdanı fotokopisi
Adli sicil kaydı
Sağlık raporu
Başvuru Süreci

Başvurular, ilanlara göre değişiklik gösterebiliyor. Bazı ilanlar için başvurular 1 ay süreyle açık kalırken, bazı ilanlar için başvuru süresi daha kısa olabiliyor. Adaylar, ilanların içeriklerini dikkatlice incelemeli ve başvurularını zamanında yapmalı.

İşte Alım Yapılacak Şehirler
İŞKUR tarafından yapılan güvenlik görevlisi alımlarının yapılacağı şehirler şunlardır:

İstanul
Ankara
İzmir
Bursa
Sivas
Kocaeli
Tokat
Bilecik
Tekirdağ
Antalya
Muğla
Mersin
Kayseri
Adana
Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Özel güvenlik görevlisi olmak, iş bulmak için iyi bir fırsat. Bu fırsatı kaçırmamak için başvurularınızı hemen yapın.

Derya Morcalı

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye’nin En Büyük Güvenlik Görevlisi Alımı Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Güncel Haber Ajans ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin